• Auralight Fosnova Samsung Switch-Made Verbatim Panasonic Concord Lumiance Sylvania
  • Auralight Fosnova Samsung Switch-Made Verbatim Panasonic Concord Lumiance Sylvania
Loading

Fabrikanten en Merken

AURA LIGHT

Aura Light maakt al ruim 80 jaar lichtbronnen. Die kennis en ervaring is een waarborg voor hoge kwaliteit. Deze producent maakte in 1980 de eerste Long Life fluorescentielamp.
Vandaag de dag heeft Aura Light het meest uitgebreide assortiment lange levensduur verlichting ter wereld.
Met dit type lampen hoeft u veel minder vaak te vervangen, wel tot 66% minder! Dat scheelt niet alleen in de vervangingskosten voor de lampen zelf, maar ook in het onderhoud.
Die onderhoudskosten kunnen flink oplopen als lampen op ‘onmogelijke’ plekken hangen, bij voobreeld op grote hoogte. En door minder vervanging wordt niet alleen uw portemonee gespaard maar ook het milieu.

DISANO-FOSNOVA

Disano Illuminazione werd opgericht in 1957 en is tegenwoordig één van de grootste Italiaanse fabrikanten van verlichtingsarmaturen. De Disano Groep behoort in Europa tot d top van fabrikanten van verlichtingsarmaturen. Voornamelijk de goede armaturen voor de industrie hebben flink bijgedragen aan de groei van deze onderneming.  Zoals echte Italiaanse producten betaamd , vallen deze in de smaak bij architecten en ontwerpers. De ontwerpen zijn geraffineerd en laten het toe om optimaal met licht te spelen. Ook installateurs werken er graag mee. En klanten zijn er blij mee, vanwege de hoge milieueisen waaraan de producten voldoen en de energiezuinige eigenschappen.

FEILO-SYLVANIA

Havells-Sylvania, opgericht in april 2007, is eigendom van Havells India Ltd. Havells India heeft 94 vestigingen en kantoren wereldwijd en meer dan achtduizend werknemers in meer dan vijftig landen. Havells heeft een snelle groei doorgemaakt sinds de oprichting in Delhi, India, in 1958. Het bedrijf heeft achttien productielocaties in India, Europa, Latijns-Amerika en Afrika. Havells produceert gerenommeerde producten, zoals schakelaars, kabels, draden, armaturen en lampen.
Havells-Sylvania is een toonaangevende leverancier van het breedst mogelijke scala van professionele, architectonische verlichtingsoplossingen. Havells-Sylvania, met meer dan een eeuw aan ervaring op het gebied van armaturen en lampen, levert hoogwaardige producten en systemen voor openbare, commerciële en private sectoren, wereldwijd. Havells-Sylvania zet zich in om producten en (advies)diensten met de hoogste kwaliteit te leveren. Over de gehele wereld vertrouwen mensen op de dochterbedrijven van Havells: Concord, Lumiance en Sylvania, voor hoogwaardige, energie-efficiënte oplossingen die aansluiten bij hun individuele lichtbehoeften. 

OPPLE LIGHTING

OPPLE Lighting is een toonaangevende producent van lichtoplossingen die is gevestigd in Shanghai, China. Het in 1996 opgerichte Opple richtte zich oorspronkelijk op de productie van spaarlampen en plafondarmaturen, maar heeft inmiddels de productlijn uitgebreid met een breed scala aan producten en diensten—van elektrische apparatuur tot grootschalige commerciële lichtoplossingen. Door haar zakelijke successen in de afgelopen jaren is zij inmiddels de grootste speler op de markt van verlichting voor woonhuizen in China, met een netwerk van ruim 30.000 verkooppunten.

Recentelijk is er bij OPPLE ook in toenemende mate sprake van groei op internationaal niveau – en het bedrijf levert inmiddels producten en services in meer dan 50 landen wereldwijd. Dit indrukwekkende resultaat is niet alleen te danken aan de sterke vraag naar haar hoogwaardige producten, maar ook aan haar grote aandacht voor research & development. Door innovatie voorop te zetten, kan OPPLE zijn positie als marktleider behouden tijdens de wereldwijde verschuiving naar de betaalbare LED–technologie.

OPPLE heeft wereldwijd ruim 6.000 medewerkers. 

VERBATIM

Verbatim werd in 1969 opgericht. Sindsdien heeft deze veelzijdige onderneming enorm veel aan de wereld toegevoegd: floppy′s, CD′s, DVD′s en High-Definition Blu-Ray media, externe vaste schijven, flash geheugenkaarten, USB-stations en SSD′s. Redelijk recent is Verbatim ook op het vlak van verlichting actief geworden. Ze heeft een mooie lijn van kwalitatief hoogwaardige LED- en OLED-producten op de markt gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technologieën die zijn ontwikkeld door het moederbedrijf, Mitsubishi Chemical Corporation. Deze moeder heeft al meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verlichtingsmaterialen. De producten van Verbatim kenmerken zich door een prima verlichtingservaring in combinatie met lager energieverbruik en langere levensduur.

 

Naar de winkel