• Auralight Fosnova Samsung Switch-Made Verbatim Panasonic Concord Lumiance Sylvania
  • Auralight Fosnova Samsung Switch-Made Verbatim Panasonic Concord Lumiance Sylvania
Loading

Lichtplan

Kosten besparen, beter licht, met een goed lichtplan

Een goed lichtplan heeft veel voordelen. Door betere belichting creëert u precies de gewenste sfeer. Denk aan de juist uitlichting van producten in een etalage. Of aan het juiste licht op werkplekken. Of aan energiebesparing door de keuze voor de juiste producten.

Efficiënt werken
Liefst gaat SimpleLight al in een zo vroeg mogelijk stadium voor u aan de slag. Immers, dan is het nog mogelijk om goed bij te sturen. U weet dan ook zeker dat u geen onnodige vertraging oploopt of dat de investering onnodig kostbaar wordt.

Lichtplan
De 1e stap nadat u wij met u in gesprek zijn gegaan en ons het vertrouwen heeft gegeven om mee verder te gaan is uiteraard het lichtplan zelf.
Uw wensen en ideeën zijn daarbij het vertrekpunt. Vervolgens ontwerpt naar aanleiding van een plattegrond en alle benodigde afmetingen onze lichttechnicus voor u het optimale lichtplan. Deze maken wij ook in 3D zodat een realistisch beeld krijgt hoe de lichtbeleving eruit kan zien.
Daarnaast zorgen wij er ook voor dat U inzicht krijgt in welke besparing er te realiseren is. Dit wordt gedaan door middel van berekening die wordt gemaakt van het verbruik van uw huidige lichtinstallatie ten opzichte van de nieuwe installatie.

Dus, een gedegen advies op maat.

Naar de winkel