• Auralight Fosnova Samsung Switch-Made Verbatim Panasonic Concord Lumiance Sylvania
  • Auralight Fosnova Samsung Switch-Made Verbatim Panasonic Concord Lumiance Sylvania
Loading

De voordelen van LEDlampen

LED heeft veel voordelen. Praktisch, esthetisch en financieel!

Energie en geld besparen
LEDverlichting heeft een hoge energie-efficiency. Uw energieverbruik en dus de kosten dalen. 

Zuinig op het milieu 
Door dat lagere energieverbruik is de milieubelasting van LEDverlichting lager dan van conventionele verlichting. De uitstoot van koolstofdioxide (CO2) en stikstofdioxide (SO2) blijft tot een minimum beperkt.

Goed te recyclen
De LEDverlichting die wij leveren is tot 95% recyclebaar. Ze bevat geen stoffen die milieubelastend zijn. Minder afval = minder verbruik van grondstoffen. 

Lange levensduur
De LEDverlichting die wij leveren heeft een gemiddelde levensduur van wel 50.000 uur! Dat is 25 maal langer dan bij een halogeenlamp en wel 50 maal langer dan bij een gloeilamp.

Ideaal voor spotverlichting 
LEDverlichting geeft direct licht en heeft dus bijna geen strooilicht. Deze eigenschap maakt het ideaal voor spotverlichting.

Geen verkleurend effect
In LEDlicht zit geen infrarood licht of UV-straling. Ideaal als u bijvoorbeeld een etalage hebt met goederen die niet van kleur mogen veranderen. 

Minder kans op brand
Doordat LEDverlichting niet warm genoeg wordt om bijvoorbeeld stof laten ontbranden, heeft u minder kans op brandgevaar. Dat is een zeer goede eigenschap voor plekken waar absoluut geen vuur mag ontstaan.

Geen benauwde ruimtes
In showrooms of winkels kan het met traditionele verlichting wel eens onaangenaam warm worden. Daar heeft u met LEDverlichting geen last van.

Naar de winkel